Skip to main content

Κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικσεν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει επαφές για να φέρει τον Κρίστιαν Έρικσεν στο «Ολντ Τράφορντ» ανέφερε το BBC, διευκρινίζοντας πώς ο προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων», Έρικ τεν Χαγκ, θαυμάζει πολύ τον Δανό.

Στην αρχή, σύμφωνα με φήμες της αγοράς, ο 30χρονος επιθετικός μέσος φαινόταν διατεθειμένος να μείνει στο Λονδίνο. Ο Δανός είχε ξαναρχίσει να παίζει στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στην αγγλική πρωτεύουσα, στην Μπρέντφορντ, μετά την αναγκαστική διακοπή από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη ενώ έπαιζε στο Euro 2020, τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Έρικσεν, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αναγκάστηκε να φύγει από την Ίντερ επειδή ο εμφυτεύσιμος απινιδωτής καρδιομετατροπής, που του επέτρεψε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, δεν επιτρέπεται στη Serie A, αποδεχόμενος, τον Ιανουάριο, την προσφορά της Μπρέντφορντ για συμβόλαιο έξι μηνών.

Ο προπονητής Τόμας Φρανκ είχε επανειλημμένα πει ότι οι «Μέλισσες» ήθελαν να κρατήσουν τον πρώην επιθετικό χαφ της Τότεναμ, μιας άλλης ομάδας του Λονδίνου, η οποία επίσης τον προσέγγισε.

Όμως η συμφωνία δεν ήρθε με κανέναν σύλλογο και τώρα η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να πείσει τον Έρικσεν, ο οποίος είναι ελεύθερος προς το παρόν.

Ο διεθνής άσος είχε φύγει από την Τότεναμ για να ενταχθεί στην Ίντερ τον Ιανουάριο του 2020, συμβάλλοντας στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε. Πριν ο Έρικσεν συνεχίσει να παίζει για τη Μπρέντφορντ, ο Κόντε είχε πει ότι «η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή» γι΄ αυτόν.