Skip to main content

O Nούνιες υπογράφει στη Λίβερπουλ με νέο ρεκόρ μεταγραφής

Η Λίβερπουλ είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Ουρουγουανού επιθετικού της Μπενφίκα, Ντάρβιν Νούνιες.

Οι Reds είναι έτοιμοι να δαπανήσουν 80 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους έναν από τους κορυφαίους σέντερ φορ αυτή την στιγμή στον πλανήτη.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ σε Αγγλία και Πορτογαλία, ο Νούνιες αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας στο Μέρσαισαϊντ για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Νούνιες αν και μόλις 23 ετών έχει γράψει την δική του ιστορία, καθώς σε κάθε μετακίνηση του γινόταν κομμάτι ενός ρεκόρ. Όταν από την Πενιαρόλ πήγε στην Αλμερία με 13 εκατομμύρια ευρώ, αυτή ήταν η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του κλαμπ από την Ουρουγουάη.

Ποσό ρεκόρ για τον ισπανικό σύλλογο ήταν η παραχώρησή του στην Μπενφίκα με 24 εκατομμύρια ευρώ ενώ και για τους «αετούς» της Λισαβώνας ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία τους.

Ο Νούνιες παράλληλα θα γίνει και η δεύτερη πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της Μπενφίκα, πίσω μόνο από τα 127 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε η Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ζοάο Φέλιξ.

Μάλιστα αν «πιάσει» και όλα τα μπόνους της συμφωνίας της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα, η μεταγραφή του θα φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ και θα γίνει η πιο δαπανηρή αγορά στην ιστορία του συλλόγου.