Στην Πολωνία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στράτος Σβάρνας. Ο 24χρονος αμυντικός θα παραχωρηθεί ως δανεικός για ένα χρόνο στην Ρακόβ Τσεστόχοβα, δευτεραθλήτρια στην Ekstraklasa και Κυπελλούχο της χώρας τελευταίες δύο σεζόν.
Εκεί θα συναντήσει τον Γιάννη Παπανικολάου, o οποίος επίσης έχει «κιτρινόμαυρο» παρελθόν καθώς ανήκε στις ακαδημίες της Ένωσης έως το 2014, χρονιά που –συμπτωματικά- αποκτήθηκε ο Σβάρνας από την Τριγλία Ραφήνας.
Ο ποδοσφαιριστής θα «πετάξει» για την Πολωνία προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ρυθμίσει τις τελικές λεπτομέρειες της μετακίνησής του.
Η συμφωνία περιλαμβάνει καταβολή «ενοικίου» στην ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2023 και στη συνέχεια οψιόν αγοράς του διεθνή σέντερ μπακ, η οποία δεν είναι υποχρεωτική. Το συμβόλαιο του Σβάρνα στην ΑΕΚ λήγει το 2025.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












