Skip to main content

Εύκολα το 2-0 απέναντι στον Προμηθέα ο Ολυμπιακός

Ένα βήμα μακριά από τους τελικούς της Basket League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε και στο Game 2 στη σειρά με τον Προμηθέα, στην Πάτρα με 102-72 και έκανε το 2-0. 

Το ερχόμενο Σάββατο (4/6) είναι το τρίτο ραντεβού των δύο ομάδων και αν νικήσει ο Ολυμπιακός, θα προκριθεί. Σε περίπτωση νίκης του Προμηθέα, η σειρά θα επιστρέψει και πάλι στην Πάτρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίχθηκαν για ένα ακόμη παιχνίδι στον ρυθμό τους και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά και στον επιθετικό πλουραλισμό τους, καθώς και πάλι σκόραραν και οι 12 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν. 

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το παιχνίδι με το εξαιρετικό 70% (21/30) στα δίποντα, ενώ είχαν ακόμη 13/30 τρίποντα αλλά και 25 ασίστ. 

Ο Σάσα Βεζένκοφ προσέθεσε ακόμα ένα double-double τελειώνοντας το παιχνίδι με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησε ο Χασάν Μάρτιν με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των γηπεδούχων του Προμηθέα, ο Μάκης Γιατράς έδωσε και πάλι χρόνο σε όλους τους παίκτες του, όμως τους είδε να σουτάρουν μόλις 5/20 τρίποντα ενώ έχασαν και 14 ριμπάουντ.

Ο Μάρκους Φόστερ με 19 πόντους ήταν η σημαντικότερη απειλή για το αντίπαλο καλάθι, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να συμπληρώνει 10 πόντους και τον Ντάριο Χαντ 7.