Skip to main content

Στην Τότεναμ ο Πέρισιτς

Στο Λονδίνο και την Τότεναμ θα συνεχίσει την καριέρα του, ύστερα από 7 χρόνια στην Ίντερ, ο Ιβάν Πέρισιτς.

Ο 33χρονος πλάγιος επιθετικός, που τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην Μπάγερν Μονάχου δανεικός κατακτώντας μάλιστα και το Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελούσε μία από τις μεγάλες μεταγραφικές επιθυμίες του Αντόνιο Κόντε για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός συνεργάστηκε μαζί του στους «Νερατζούρι», όπου τον επέλεξε 44 φορές, με τον Κροάτη να σκοράρει 5 γκολ και να μοιράζει άλλες τόσες ασίστ.

Ο Πέρισιτς αποχαιρέτησε την Ίντερ, μέσω της ακόλουθης ανάρτησης στα social media:

«Μετά από 254 αγώνες, 55 γκολ, 49 ασίστ, 3 τρόπαια και 19.934 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο με αυτήν την σπουδαία φανέλα, το ταξίδι μου εδώ φτάνει στο τέλος του.

Ακόμη και αν κάθε τέλος σημαίνει μια νέα αρχή, είναι σημαντικό να κοιτάξω τα προηγούμενα χρόνια και να σας δείξω την βαθύτατη εκτίμηση για τα όσα πετύχαμε. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για εμένα σαν παίκτη και για όλη μου την οικογένεια.

Προς την ομάδα, τους προπονητές, τους εργαζόμενους και το σημαντικότερο, προς τους οπαδούς: Πάντα θα έχετε μία ειδική θέση στην καρδιά μου. Φεύγω νιώθοντας προνομιούχος που έχω αυτό το κλαμπ το βιογραφικό μου!».