Skip to main content

Πόλο: Δεύτερο συνεχόμενο «τρεμπλ» για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού

Με το απόλυτο των νικών τη φετινή περίοδο (27 σε ισάριθμους αγώνες), ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στο 22ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας που ολοκληρώθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, νικώντας με 14-9 τον ΑΝΟ Γλυφάδαςστον τρίτο τελικό των πλέι οφ.

Για τον Ολυμπιακό, που ολοκληρώνει με θριαμβευτικό τρόπο τη χρονιά, μετά τις κατακτήσεις των τροπαίων της Ευρωλίγκα και του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι το 13ο συνολικά πρωτάθλημα Ελλάδας που κατακτά (9 στην Α1 και 4 στην Α’ Εθνική), τα περισσότερα από κάθε άλλη ελληνική ομάδα (11 ο ΝΟ Βουλιαγμένης), αλλά και το 9ο συνεχόμενο από το 2014.

Για τον αντίπαλο της στον τελικό, την ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας, η φετινή περίοδος ήταν η υπέρβασή της, καθώς τελευταία φορά που έπαιξε Τελικό πρωταθλήματος ήταν το 2008 όταν και κατέκτησε τον τελευταίο της τίτλο (8).

Αγωνιστικά, το παιχνίδι δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο πλην του γεγονότος ότι παίχθηκε ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητες και κύλησε ευχάριστα, με τον Ολυμπιακό σε καμία περίπτωση να μην ανησυχεί για την τελική του έκβαση.