Skip to main content

Στο στόχαστρο της Παρί ο Ρούμπεν Αμορίμ

Μετά την τεράστια επιτυχία να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της, τον Κιλιάν Εμπαπέ, η διοίκηση της Παρί ψάχνει τον προπονητή που θα μπορέσει να την οδηγήσει στην γη της ποδοσφαιρικής επαγγελίας, στην κατάκτηση του Champions League.

Τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με την Equipe να αναφέρει πως είναι αρκετά πιθανή η παραμονή του Μαουρίσιο Ποτσετίνο λόγω της άριστης σχέσης που έχει με τον Γάλλο σούπερ σταρ. Αυτό, βέβαια, δεν είναι το μόνο ενδεχόμενο και όπως προκύπτει από νέα δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των Παριζιάνων έχουν σε πρώτο πλάνο και την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο 37χρονος Πορτογάλος τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μία από τις επιλογές που εξετάζει ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λουίς Κάμπος και έχει καλές πιθανότητες να πάρει την δουλειά. Ο Αμορίμ κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα με τα a «λιοντάρια» ενώ έκανε και εξαιρετική πορεία στο Champions League.

Πάντως, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο διακαής πόθος της ομάδας ήταν και παραμένει ο Ζινεντίν Ζιντάν αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Γαλλία, ο «Ζιζού» πολύ δύσκολα θα πειστεί να αναλάβει τον πιο ηλεκτρικό πάγκο αυτή την στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

naftemporiki.gr