Skip to main content

Οι Σέλτικς χάλασαν την γιορτή των Μπακς και όλα θα κριθούν στη Βοστώνη

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχαν δημιουργήσει μία ξεχωριστή παράδοση στα playoffs, όπου τους ήθελε να… καθαρίζουν τις σειρές στο game 6. 

Τα ”ελάφια” μετά την άλωση της Βοστώνης, πήγαν την σειρά πίσω στην έδρα τους, ήταν έτοιμοι για την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής αλλά λογάριαζαν χωρίς τον καταπληκτικό, Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος με 46 πόντους οδήγησε τους Σέλτικς στη νίκη με 108-95 και όλα θα κριθούν στο έβδομο παιχνίδι της σειράς στο γήπεδο των Κελτών.

Ο Greek Freak πρόσθεσε ακόμη μία τρομερή εμφάνιση με 44 πόντους, αλλά είχε βοήθεια μόνο από τον Τζρου Χόλιντεϊ (17π.) την ώρα που οι Σέλτικς είχαν τους Μάρκους Σμαρτ και Τζέιλεν Μπράουν σε μεγάλο βράδυ και σημείωσαν 21 και 22 πόντους, αντίστοιχα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε:

«Προσωπικά, δεν ξέρω. Θα το σκεφτούμε. Έχουμε εξαιρετικό προπονητή, εξαιρετικά μυαλά που θα μας πουν τι πρέπει να αλλάξουμε. Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να παίξουμε. Εγώ πρέπει να ηγηθώ της ομάδας, θέλω να παίξουν οι συμπαίκτες μου και να το ευχαριστηθούμε.

Δεν αναζητώ δικαιολογίες, δεν είναι τέτοιος τύπος, αλλά παίζουμε χωρίς τον Κρις Μίντλετον. Έχουμε δώσει τα πάντα σε αυτά τα έξι ματς. Δεν υπάρχει αγώνας που να έχω γυρίσει στο σπίτι και να σκεφτώ ότι δεν προσπαθήσαμε. Η προσπάθεια υπάρχει, ελπίζω να υπάρξει και στο Game 7. Και με λίγη τύχη στο πλευρό μας να κερδίσουμε».