Skip to main content

Με επική ανατροπή και φοβερό Αντετοκούνμπο οι Μπακς άλωσαν την Βοστώνη

Ένα τεράστιο βήμα για την πρόκρισή τους στους τελικούς της Ανατολής έκαναν οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι τα ξημερώματα της Πέμπτης επικράτησαν μέσα στην Βοστώνη επί των Σέλτικς με 110-107, έκαναν το 3-2 στην σειρά και θέλουν μια νίκη στην έδρα τους για να τσεκάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση των playoffs του NBA.

Τα «ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο μπορεί να ήταν πίσω στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, μπορεί να έχαναν με διψήφια διαφορά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου αλλά με μία φοβερή αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των πρωταθλητών δεν ήταν άλλος από τον συγκλονιστικό Αντετοκούνμπο, ο οποίος στις τελευταίες φάσεις έπαιξε με αίμα στο πρόσωπο μετά από μια σύγκρουση με τον Κόνατον.

Ο Greek Freak ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 40 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.  Άξιος συμπαραστάτης του ο Χόλιντεϊ με 24 πόντους ενώ ο Πόρτις μέτρησε 14 πόντους και 15 ριμπάουντ. Από την πλευρά των ηττημένων που… «αυτοκτόνησαν» στο φινάλε, ο Τέιτουμ είχε 34 πόντους, ο Μπράουν μέτρησε 26 πόντους με 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ 15 πόντους είχε ο Σμαρτ.

naftemporiki.gr