Skip to main content

Πρώτη εντός έδρας νίκη για ΟΦΗ στα πλέι άουτ

Ο ΟΦΗ σημείωσε την πρώτη νίκη του στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στα εφετινά πλέι άουτ, επικρατώντας 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής κι επιστρέφοντας στην κορυφή της κατάταξης, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της.

Πρωταγωνιστές στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι δύο τερματοφύλακες. Στο 31΄ ο Ριέρα βρέθηκε απέναντι από τον Επασί, αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε με τα πόδια.

Δέκα λεπτά μετά, ο Σίτο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Ριέρα που με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Επασί, ενώ ενδιάμεσα, από κούρσα του Καμάου, ο Φελίπε σούταρε και ο Παπαδόπουλος εξουδετέρωσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την αστοχία των Ριέρα (57΄), Μπουζούκη (66΄) και Φελίπε (60΄), ο οποίος όμως άνοιξε το σκορ στο 72΄ με διπλή προσπάθεια, μετά από σουτ του Τοράλ και επέμβαση του Παπαδόπουλου.

Οι Αρκάδες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά το σουτ του  Σονί (75΄) δεν βρήκε στόχο, η κεφαλιά του Μπαράλες (85΄) πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Επασί, ενώ στο τέλος ο Σονί από κοντά δεν μπόρεσε να βρει στόχο για να χαρίσει στον Αστέρα το βαθμό.