Skip to main content

Αντετοκούνμπο: «Έχω να πάρω πάνες, δεν μιλώ για τη διαιτησία»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε νέο break στη Βοστώνη με… διαστημική εμφάνιση και μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Σέλτικς ρωτήθηκε για τη διαιτησία του Game3, για την οποία υπήρχαν παράπονα και από τις δύο ομάδες. Ο Έλληνας σούπερ σταρ που είναι πλέον γνωστός για τις ατάκες του στις συνεντεύξεις Τύπου, του αρνήθηκε να μπει στην ουσία του θέματος, αναφερόμενος στο πρόστιμο που προβλέπεται και στις πάνες που πρέπει να αγοράζει!

«Πόσο κοστίζει αν κάνω κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία; Είναι πολλά τα λεφτά, άρα δεν θα το κάνω! Έχω να πληρώσω και πάνες. Εγώ κάνω αυτό που πρέπει, κάποιες φορές θα πάρεις σφύριγμα, άλλες θα το χρεωθείς. Σε όλους μας αρέσει η δυναμικότητα στο παιχνίδι και δεν παρακαλάμε ούτε περιμένουμε κάτι».

Από κει και πέρα, για το παιχνίδι, υπογράμμισε: «Ξέρω ποιες είναι οι δυνάμεις μου. Κάποιες φορές θα πάρω τη σωστή απόφαση, κάποιες όχι. Όσο όμως παίζω μέσα στις δυνατότητές μου, θα είμαστε καλά. Προσπαθώ να διαβάσω κάθε φάση. Άλλες φορές θα παίξουν καλή άμυνα, άλλες φορές θα μου δώσουν χώρο, άλλες θα προσπαθήσουν να πέσουν για να πάρουν επιθετικό φάουλ. Το να παίζω επιθετικά είναι κάτι με το οποίο ζω και πεθαίνω. Αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου και με έχει βοηθήσει, άρα η προσέγγισή μου δεν θα αλλάξει».