Skip to main content

Υποβιβάστηκε ο Απόλλωνας Σμύρνης, στα μπαράζ η Λαμία

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έπαιζε μια ολόκληρη κατηγορία απέναντι στη Λαμία, είχε το πλεονέκτημα της έδρας αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης που θα τον κρατούσε ζωντανό για μια θέση στα μπαράζ παραμονής/ανόδου.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε στο 0-0 στη Ριζούπολη με την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία θα διεκδικήσει την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα απέναντι στον ηττημένο του μπαράζ ανόδου στη Σούπερ Λίγκα 2, μεταξύ του Λεβαδειακού και της Βέροιας.

Στο 42ι λεπτό η γηπεδούχος ομάδα σπατάλησε τεράστια ευκαιρία, με τον Μαρτίνες να κάνει τη σέντρα και την κεφαλιά του Βιτλή να σταματάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σαράνοφ.

Σε μία αναμέτρηση δίχως βαθμολογικό κίνητρο, Παναιτωλικός και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0), επίσης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Καλύτερη η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, δεν μπόρεσε να βρει τρόπο για να «νικήσει» τον Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κράτησε το βαθμό για τους Θεσσαλούς του Κώστα Μπράτσου που παρατάχθηκαν με μόλις 15 παίκτες.

Στο 87ο λεπτό η σέντρα-σουτ του Ντουάρτε σταμάτησε στο δοκάρι και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τις δυο ομάδες να παραμένουν ισόβαθμες στους 37 βαθμούς.

Επίσης σε αγώνα χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον, ο Ιωνικός έδωσε συνέχεια στην καταπληκτική πορεία του στα πλέι άουτ, περνώντας νικηφόρα με 1-0 και από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, με γκολ του Άιας Άοσμαν στο 68ο λεπτό.