Skip to main content

ΣΕΦ: Η «αποκάλυψη» του Ντουράντ και οι πανηγυρισμοί της Έμα Στόουν

«Ακριβό άρωμα» …made in USA είχε χθες το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην 5η και καθοριστική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό, για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.

Οι φήμες επαληθεύτηκαν και μεταξύ των θεατών ήταν και ο εκ των κορυφαίων του NBA Κέβιν Ντουράντ. Ο αστέρας τής πορτοκαλί μπάλας έφθασε αυθημερόν στην Αθήνα, για να δει και το 5ο και τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων, όπως είχε κάνει προ ημερών και στο 4ο στο πριγκιπάτο. Τότε είχε εμφανώς στηρίξει τον φίλο του, αμερικανό ηγέτη της γαλλικής ομάδας, τον Μάικ Τζέιμς.

Δεν παρέλειψε δε να ανεβάσει και βίντεο, γράφοντας «Αποκάλυψη», στο σκηνικό με τα βεγγαλικά από πανηγυρισμούς των οπαδών της πειραϊκής ομάδας, λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Εκτός από τον σούπερ σταρ του NBA, στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για το Game 5 με τη Μονακό ήταν το βράδυ της Τετάρτης και η οσκαρική ηθοποιός Έμα Στόουν. Βρέθηκε στην Αθήνα για την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Βληχή», του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, με τον οποίο παρακολούθησαν το ντέρμπι.

Μάλιστα, σε αντίθεση με τον Κέβιν Ντουράντ, έδειξε να ευχαριστιέται την ατμόσφαιρα, έζησε έντονα τις στιγμές στο κατάμεστο Σ.ΕΦ., ο φακός την απαθανάτισε και να χειροκροτεί καλάθι του Ολυμπιακού.

naftemporiki.gr