Στο διπλό του Mutua Madrid Open, που ξεκινά τη Δευτέρα 2 Μαΐου, θα αγωνιστούν οι αδελφοί Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς.
Τα αδέλφια είχαν αποκλειστεί στο β΄ γύρο στο διπλό στο Μόντε Κάρλο κι εξασφάλισαν μέσω wild card τη συμμετοχή τους στο «ραντεβού» της Μαδρίτης.
Το ελληνικό δίδυμο κληρώθηκε στον α΄ γύρο με το Νο 8 ζευγάρι του ταμπλό, Τζέιμι Μάρεϊ και Μάικλ Βίνους. Αν προκριθούν, τα αδέλφια Τσιτσιπά ενδέχεται να αντιμετωπίσουν στο β΄ γύρο τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που έχει παρτενέρ τον Μαρσέλο Μέλο.
Στο γ΄ γύρο, πάντα αν προκριθούν, θα βρουν στον δρόμο τους το ζευγάρι που τους νίκησε στο Μόντε Κάρλο, τους Μάτε Πάβιτς και Νίκολα Μέκτιτς.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












