Skip to main content

Σε κρίσιμη κατάσταση αλλά ζωντανός ο Ραϊόλα

Ο Μίνο Ραϊόλα νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του αλλά δεν είναι νεκρός, όπως μετέδωσαν νωρίτερα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και διέψευσε το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Ο διάσημος ποδοσφαιρικός μάνατζερ είναι άρρωστος εδώ και αρκετό καιρό. Είχε χειρουργηθεί τον περασμένο Ιανουάριο και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Τις τελευταίες ώρες διαδόθηκε η είδηση ​​του θανάτου του, την οποία διέψευσε ο Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, επικεφαλής της Μονάδας Αναισθησίας και Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε.

«Είμαι εξοργισμένος με τα τηλεφωνήματα ψευτοδημοσιογράφων που κάνουν εικασίες για τη ζωή ενός ανθρώπου που αγωνίζεται», ανέφερε.

Εν τω μεταξύ, στο επίσημο προφίλ του Ραϊόλα εμφανίστηκε το ακόλουθο μήνυμα: «Για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες με έδωσαν για νεκρό, φαίνεται όμως ότι μπορώ επίσης να αναστηθώ».

Γεννημένος στη Νοτσέρα Ινφεριόρε, ο Ραϊόλα μεγάλωσε στην Ολλανδία όπου εργάστηκε στην οικογενειακή πιτσαρία, πριν ξεκινήσει μια καριέρα ως αθλητικός πράκτορας, αρχικά με ορισμένους Ολλανδούς ποδοσφαιριστές όπως ο Μπέργκαμπ και ο Ντε Γιονκ και στη συνέχεια επεκτείνοντας τη σφαίρα του όλο και περισσότερο, για να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Από τον Ιμπραΐμοβιτς στον Ρομπίνιο, από τον Πογκμπά στον Μπαλοτέλι, από τον Λουκάκου στον Ντε Λιχτ: είναι απλώς κάποιες από τις βασικές μεταγραφές με τη μεσολάβηση του Ραϊόλα, ο οποίος μόνο το 2020 κέρδισε 85 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Τα τελευταία χρόνια ο Ραϊόλα, μαζί με τους Μέντες, Μπαρνέτ και Μανασέ δημιούργησε μια ένωση υπερ-πρακτόρων, η οποία είχε έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με τη FIFA και την πρόθεσή της να μεταρρυθμίσει την κατηγορία των ατζέντηδων.