Skip to main content

Γκολ και θέαμα στο «Έτιχαντ», 4-3 η Σίτι τη Ρεάλ

Το καλύτερο ματς της χρονιάς, ένα από τα πιο συναρπαστικά όλων των εποχών στο Champions League: το 4-3 με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό ήταν κάτι υπέροχο, με απέραντη ομορφιά.

Το αποτέλεσμα είναι λίγο σφιχτό για τη Σίτι, η οποία είχε μερικά «τρελά» διαστήματα. Δεν μπορείς όμως με κανέναν τρόπο να υποτιμήσεις μια Ρεάλ που πάντα έβρισκε τη δύναμη να μην φύγει από το παιχνίδι.

Στο ξεκίνημα του αγώνα Φόντεν και Μαχρέζ έσπειραν τον πανικό στην άμυνα της Ρεάλ, με τον Ντε Μπρόινε να σκοράρει στο 2ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι κι εννέα λεπτά μετά από δική του ασίστ ο Ζεσούς έκανε το 2-0.

Ο Μπενζεμά μείωσε σε 2-1 στο 33΄ με 14ο φετινό τέρμα του στη διοργάνωση, χάρις στο οποίο πέρασε στην κορυφή των σκόρερ αφήνοντας πίσω του τον Λεβαντόφσκι.

Στο 53΄ ο Φόντεν έγραψε το 3-1, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Βινίσιους με μία προσωπική ατομική προσπάθεια σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ για το 3-2.

Το σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα στο 74΄ άφησε όρθιο τον Κουρτουά και προς στιγμή φάνηκε να δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στη Σίτι, αλλά το πέναλτι (χέρι) του Λαπόρτ έδωσε την ευκαιρία στον Μπενζεμά να μειώσει εκ νέου, στο 82΄ και τα πάντα πια θα κριθούν στη Μαδρίτη την επόμενη εβδομάδα.