Skip to main content

Ο κοινός παρανομαστής των υποψηφίων αγοραστών της Τσέλσι

Η Τσέλσι βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης, καθώς ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποχωρεί από τον σύλλογο λόγω των κυρώσεων που του έχουν επιβληθεί για την εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία. 

Τα υποψήφια επενδυτικά σχήματα είναι τρία. Εκείνο του Τοντ Μπόλει, αυτό του Στέφεν Παλιούκα και αυτό του Σερ Μάρτιν Μπρότον. Σε δύο από τα σχήματα, πάντως, υπάρχει ένα κοινό πρόσωπο που τα «ενώνει» και θα έχει άμεση εμπλοκή στο ποδοσφαιρικό κομμάτι αν υπερισχύσει μία από τις δύο αυτές προτάσεις. Εξάλλου, όλες οι πλευρές κατέθεσαν ολοκληρωμένους φακέλους σχετικά με την διοικητικά και αθλητική διαχείριση του κλαμπ.

O λόγος, λοιπόν, για τον Πολ Μίτσελ. Τον τεχνικό διευθυντή από την Αγγλία, ο οποίος έχει παρουσιάσει σπουδαία δείγματα γραφής στη Λειψία, την Τότεναμ, την Σαουθάμπτον και την Μονακό, στην οποία και εργάζεται αυτή την εποχή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γουίγκαν βρίσκεται στους φακέλους των δύο υποψηφίων για την αγορά των «μπλε» και είναι ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στην διαδικασία της επόμενης ημέρας.

naftemporiki.gr