Skip to main content

Στους δρόμους οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ κατά των Γκλέιζερς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, συμπλήρωσε πέντε χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση τίτλου και η οργή των οπαδών της για την διοίκηση του συλλόγου εκφράζεται πλέον σε κάθε παιχνίδι. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου και λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Νόριτς, χιλιάδες φίλοι των ”Κόκκινων Διαβόλων” βγήκαν στους δρόμους της πόλης και πραγματοποίησαν συλλαλητήριο κατά της οικογένειας Γκλέιζερ που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια και ευθύνεται για την κάκιστη πορεία της ομάδας.

«Το “συγγνώμη” δεν είναι αποδεκτό, προστατέψτε την κληρονομιά» έγραφε ένα πανό που εκφράζει τον κόσμο, ενώ μερίδα οπαδών ξεπέρασε τα όρια και φώναζε συνεχώς «Γκλέιζερ, να πεθάνεις».

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες προσπαθούν να… γυρίσουν το χαρτί με την επικείμενη πρόσληψη του Τεν Χαγκ στον πάγκο της ομάδας και με σημαντική μεταγραφική ενίσχυση το καλοκαίρι, ωστόσο, είναι δεδομένο πως όσο η Γιουνάιτεντ δεν θυμίζει το ένδοξο παρελθόν της, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται οι ”φωνές” εναντίον τους

naftemporiki.gr