Skip to main content

Δοκιμασία στη Μασσαλία για τον ΠΑΟΚ

Στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας δοκιμάζεται απόψε (7/4, 22:00) ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Μαρσέιγ, στον πρώτο αγώνα με τους Φωκαείς για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Μετά τις προκρίσεις επί της Μίντιλαντ και της Γάνδης, η μακεδονική ομάδα είναι έτοιμη για την πιο δύσκολη αποστολή της, κυνηγώντας στη Μασσαλία το όνειρό του για την πρώτη συμμετοχή του σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, 48 χρόνια μετά την παρουσία του στους προημιτελικούς του Κυπελλούχων της σεζόν 1973/74, όταν αποκλείστηκε από τη Μίλαν.

Ο προπονητής του «Δικέφαλου», Ράζβαν Λουτσέσκου, έχει πάρει μαζί του στην αποστολή τους Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ.

Η αρχική ενδεκάδα αναμένεται να συγκροτηθεί από τους Πασχαλάκη, Λύρατζή, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ινγκασον, Τσιγγάρα, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Αντ. Ζιφκοβιτς, Άκπομ και Μπίσεσβαρ.

Η Μαρσέιγ θα υποδεχθεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» χωρίς το «βαρύ πυροβολικό» της, τον Πολωνό διεθνή επιθετικό Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι έχει στη διαθεσή του, τους: Μανταντά, Ενγκαπαντουεντμπού, Λόπεθ, Σαλιμπά, Κολάσινατς, Τσαλέτα-Τσαρ, Λιρόλα, Εμαντί, Καμαρά, Γκέρσον, Γκουέιγ, Ρονζιέρ, Γκεντουζί, Μπερτέλι, Μπακαμπού, Ντιένγκ, Μπενιάχια, Παγέτ, Ουντέρ, Αρίτ.