Skip to main content

Η ποδοσφαιρική Ευρώπη υποκλίθηκε στον Καρίμ Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά το σόου απέναντι στη Παρί, συνέχισε να είναι το ίδιο εντυπωσιακός και στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε τρεις φορές στη νίκη της Ρεάλ επί της Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο με 3-1, επιβεβαίωσε πως αυτή την στιγμή είναι ο κορυφαίος σέντερ φορ στον κόσμο και… ανάγκασε αρκετές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να υποκλιθούν στο μεγαλείο του.

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο παίκτη αυτή την στιγμή στον κόσμο. ”Όταν έφυγε ο Ρονάλντο από την Ρεάλ, βγήκε από την σκιά του Πορτογάλου και έδειξε ποιος πραγματικά είναι. Στα 34 του προσφέρει γκολ, ασίστ, συνδυασμούς, είναι ο καλύτερος”.

O Στιβ Μακ Μάναμαν, βετεράνος άσος της Ρεάλ, υπογράμμισε πως ”είναι τα πάντα. Κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο ξέρεις πως θα σκοράρει. Οι κινήσεις του είναι πανέξυπνες”.

Ο θρυλικός προπονητής, Φάμπιο Καπέλο στο Sky Italia τον συνέκρινε με τον μεγάλο Αλφρέντο ντι Στέφανο. ”Είναι ο απόλυτος επιθετικός, μου θυμίζει τον ντι Στέφανο. Είναι καθοριστικός για την Ρεάλ, σκοράρει υπέροχα γκολ και είναι ηγέτης πάνω στο χορτάρι”.

Aπό την πλευρά του, ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στην ιστορία της Ρεάλ, ο Ίκερ Κασίγιας τον χαρακτήρισε σούπερ ήρωα! ”Ο Καρίμ είναι ο Spiderman. Και ο Wolverine. Είναι ο καλύτερος σου φίλος, είναι η γιαγιά σου, είναι ο πρόεδρος των ΗΠΆ. Είναι τα πάντα”.

naftemporiki.gr