Skip to main content

Στη γενική συνέλευση της ECA ο Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος παρέστη στην 27η γενική συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), εκπροσωπούμενος από την α’ αντιπρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της ΠΑΕ, Κάτια Κοξένογλου.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα (28-29/3) στη Βιέννη. Στο πλαίσιο των συζητήσεων τέθηκαν θέματα που αφορούν στη γενικότερη πολιτική που σχετίζεται με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ελήφθη πρωτοβουλία για στήριξη της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία.

Στη συνέλευση παρέστη και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχει σημειώσει η ECA μετά την προηγούμενη γενική συνέλευση της Γενεύης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, εστιάζοντας στα βήματα που έχουν γίνει για να επανέλθει η οικονομική σταθερότητα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και στη δημιουργία ουσιαστικών οφελών για τα μέλη που απαρτίζουν την ECA.

Ως προς τις αποφάσεις για τη στήριξη της Ουκρανίας, η Ένωση τάχθηκε ομόφωνα υπέρ της ειρηνευτικής λύσης.

Επίσης, συμφωνήθηκε να διατεθεί οικονομική βοήθεια ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ ως ελάφρυνση για το λαό της Ουκρανίας, ενώ επικροτήθηκε η πρωτοβουλία συλλόγων της ECA να βρεθούν ασφαλή μέρη για τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες ουκρανικών ομάδων.