Skip to main content

«Ειδύλλιο» της Άρσεναλ με τον Τίτε

Η έναρξη της σεζόν άφησε τους οπαδούς της Άρσεναλ να περιμένουν τα χειρότερα, αλλά η πολύχρονη δουλειά του Μίκελ Αρτέτα τελικά αποδίδει καρπούς.

Τέταρτοι στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς μπροστά από την Τότεναμ, οι Gunners βρίσκονται σε καλό δρόμο για να βρεθούν στο Champions League της νέας περιόδου, όμως η ευρωπαϊκή περιπέτεια θα μπορούσε να εξελιχθεί χωρίς τον Ισπανό τεχνικό.

Ακόμα κι αν μπορεί να φαίνεται περίεργο, δεδομένης της φετινής πορείας, ο αθλητικός διευθυντής Έντου Γκασπάρ δεν θα ήταν αντίθετος στην ιδέα να συνεργαστεί με ένα γνωστό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφου του TV Globo που μετέδωσε το ESPN, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Βραζιλίας, Τίτε.

«Ο Τίτε έχει ήδη διαπραγματευτεί να δουλέψει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, στην Άρσεναλ. Έχει δουλέψει με τον Έντου Γκασπάρ. Υπάρχει διάθεση, οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει», ελέχθη, ενώ ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, στο Κατάρ.

Ο Έντου και ο Τίτε συνεργάστηκαν όταν το σημερινό αφεντικό της Άρσεναλ ήταν συντονιστής της Βραζιλίας. Όταν έφυγε το 2019, ο πρώην μέσος του έστειλε μάλιστα ένα μήνυμα στο Instagram:

«Στο πλευρό σου δεν έχω μεγαλώσει μόνο επαγγελματικά αλλά και ως άντρας. Την ευγνωμοσύνη μου για αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Θα μου λείψεις».

Με συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Άρσεναλ, ο Αρτέτα μοιράστηκε πρόσφατα τη χαρά του που βρίσκεται στο Λονδίνο: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Ο στόχος μου είναι απλώς να φτιάξω μια νικηφόρα ομάδα (…) Τα πράγματα θα έρθουν φυσιολογικά».