Skip to main content

Στη λίστα του The Masters ο Τάιγκερ Γουντς

Ακριβώς 13 ημέρες από την έναρξη της 86ης διοργάνωσης του The Masters, ο Τάιγκερ Γουντς βρίσκεται στη λίστα των καλεσμένων του πρώτου Major του 2022, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Αουγκούστα (Γεωργία, ΗΠΑ) από τις 7 έως τις 10 Απριλίου.

Ο Καλιφορνέζος πρωταθλητής, που έχει ήδη φορέσει το «Green Jacket» πέντε φορές στην καριέρα του (1997, 2001, 2002, 2005, 2019), την τελευταία τρία χρόνια πριν από μια μεγάλη επιστροφή στον τελικό γύρο, παρά τις εικασίες -που κρατούν εδώ και μήνες- για πιθανή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους στην Αουγκούστα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τη θέση του.

Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που δίνει ελπίδα σε όλους τους λάτρεις του γκολφ: το Augusta Masters έχει ήδη αποκλείσει από τη λίστα των συμμετεχόντων ορισμένους από τους πρωταθλητές του παρελθόντος, οι οποίοι είναι ήδη βέβαιο ότι δεν θα αγωνιστούν.

Ο Γουντς, 15 φορές πρωταθλητής σε Major τουρνουά και προσφάτως εισαχθείς στο World Golf Hall of Fame, βρίσκεται -προς το παρόν- ακόμα στη λίστα με τα μεγάλα ονόματα που έχουν λάβει την πρόσκληση, κι αυτή είναι μια λεπτομέρεια που δεν πρέπει να παραβλέπεται.

Τουλάχιστον όχι όταν ο κόσμος του γκολφ ονειρεύεται τον Γουντς να επιστρέφει στο τουρνουά που τον έκανε σπουδαίο, ένα χρόνο και δύο μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημά του στο Λος Άντζελες.