Skip to main content

Το μυθικό συμβόλαιο των 40 εκατομμυρίων ευρώ του Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε άλλαξε την σύγχρονη ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης, στα προπονητικά του χέρια οι «ροχιμπλάνκος» μεγάλωσαν, έγιναν πρωταγωνιστές στο πιο υψηλό επίπεδο και η παραμονή του «Τσόλο» στο κλαμπ ήταν διαχρονικά μία πολύ δύσκολη αποστολή για τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία έχει βάλει το χέρι στην τσέπη βαθιά για να τον διατηρήσει στην ομάδα.

Πάρα πολύ βαθιά, σε σημείο που σύμφωνα με την Equipe, ο Σιμεόνε έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον Μπαπέ και σχεδόν το διπλάσιο από τον Πεπ Γουαρδιόλα και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Όπως αναφέρει η κορυφαία γαλλική εφημερίδα, ο Αργεντινός τεχνικός λαμβάνει 40 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο μαζί με τα μπόνους. Ο Γκουαρδιόλα στη Σίτι… μόλις 23, ενώ ο Κλοπ στη Λίβερπουλ 18.

Αυτή την στιγμή, μάλιστα, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο οι μόνοι που πληρώνονται καλύτερα από τον Σιμεόνε είναι δύο ποδοσφαιριστές. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ στη Παρί με απολαβές που ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως ενώ ο Κιλιάν Μπαπέ που θεωρείται ο επόμενος μεγάλος παγκόσμιος αστέρας, δεν ξεπερνά τα 30.

naftemporiki.gr