Skip to main content

Μέσι και Χάαλαντ στην «Μπάρτσα»;

Μέσι και Χάαλαντ «πακέτο» στην Μπαρτσελόνα; Γιατί όχι; Ο Ενρίτς Μάσιπ, σύμβουλος του προέδρου των «Μπλαουγκράνα» Ζοάν Λαπόρτα, ​​μίλησε για τις μεγάλες φιλοδοξίες του συλλόγου στη μεταγραφική αγορά και δεν απέκλεισε ούτε την άφιξη του Έρλινγκ Χάαλαντ, ούτε επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

«Η μεταγραφή του είναι δύσκολη αλλά όχι αδύνατη», εκμυστηρεύτηκε για τον Χάαλαντ μιλώντας στο Radio Cope. «Πρέπει να πληρούνται πολλές συνθήκες για να μπορέσουμε να τον υπογράψουμε. Ο Λαπόρτα είπε ότι ο σύλλογος θα κάνει μεταγραφές, αλλά για να έρθει κάποιος είναι απαραίτητο να υπάρξουν αποχωρήσεις».

Σύμφωνα με τα καταλανικά μέσα ενημέρωσης, ο φάκελος του Χάαλαντ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναμονή, ενώ η «Μπάρτσα» κινείται για τον Ραφίνια, τον εξτρέμ της Λιντς για να αντικαταστήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ, σε περίπτωση που ο Γάλλος αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Όσο για μια μεγάλη επιστροφή του Μέσι, την οποία πολλοί θεωρούν σχεδόν αναγκαστική για τον ποδοσφαιριστή-σύμβολο της ομάδας, ο Μάσιπ διαβεβαίωσε επίσης πως δεν είναι αδύνατο.

Πάντως, ο Αργεντινός άσος, που αποδοκιμάζεται από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν όπως σχεδόν το σύνολο των παικτών, δεν φαίνεται να οδεύει προς αποχώρηση από τη γαλλική πρωτεύουσα, όπου έχει συμβόλαιο ως το 2023 με οψιόν για συν ένα έτος.