Skip to main content

Μυθική Σάκκαρη πέρασε στον τελικό και «πάτησε» στο top 3

Σπουδαία βραδιά για την Μαρία Σάκκαρη και το ελληνικό τένις στη Καλιφόρνια. Η απίθανη Ελληνίδα τενίστρια νίκησε 2-1 την Πάουλα Μπαντόσα και πέρασε στον τελικό του Indian Wells.

Παράλληλα, θα βρεθεί για πρώτη φορά στη πορεία της στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάκτησης και αν πάρει και το τρόπαιο, θα βρεθεί στο νούμερο 2!

Η Σάκκαρη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ξεπέρασε το εμπόδιο της Ισπανίδας (6-2, 4-6, 6-1) σε 1 ώρα και 48 λεπτά και τώρα θα βρει απέναντί της, την αρκετά φορμαρισμένη Ίγκα Σβιόντεκ, διεκδικώντας τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της.

«Δουλεύω όλη μου την ζωή για να φτάνω μακριά στα τουρνουά. Δεν ξέρω, ίσως φανεί ανόητο σε κάποιους, δεν κέρδισα το τουρνουά, αλλά για μένα σημαίνει πάρα πολλά», ανέφερε αρχικά η συγκινημένη Σάκκαρη και πρόσθεσε:

«Παίζει πολύ διαφορετικά σε σχέση με τις άλλες κοπέλες. Έχει “βαρύ” παιχνίδι και ήξερα ότι κέρδισε το τουρνουά πριν λίγους μήνες. Είχα μεγάλη πίστη και πίστευα στον εαυτό μου κάθε στιγμή. Δεν έχω λόγια αυτή την στιγμή. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά για μένα και είναι επίσης μία μεγάλη στιγμή και για την πατρίδα μου».

Σχετικά με τον τελικό με την Ίγκα Σβιόντεκ, υπογράμμισε: «Είναι ένα υπέροχο άτομο και μία εξαιρετική αθλήτρια. Την σέβομαι, την θαυμάζω. Θα είναι μία μεγάλη μάχη και ένα σκληρό ματς. Θέλουμε και οι δύο να κερδίσουμε».

naftemporiki.gr