Skip to main content

«Κλειδώνουν» τετράδα Τσέλσι και Άρσεναλ

Η σταθερότητα της Άρσεναλ φαίνεται να της δίνει προβάδισμα για την τέταρτη θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Οι «κανονιέρηδες» νίκησαν με 2-0 τη Λέστερ στο «Εμιρέιτς», για την 29η ημέρα στην Αγγλία και προσπέρασαν τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ ανεβαίνοντας τέταρτοι και με δύι παιχνίδια λιγότερα!

Με την ατμόσφαιρα στο «Στάμφoρντ Μπριτζ» παγωμένη λόγω των τελευταίων διοικητικών εξελίξεων στους «Μπλε», η ομάδα του Τόμας Τούχελ κατόρθωσε έστω και στο 89ο λεπτό να βρει το γκολ της νίκης με τον Χάβερτς και να εδραιώσει την παραμονή της στην τρίτη θέση.

Η Γουλβς πέρασε από το «Γκούντισον Παρκ» επικρατώντας 1-0 της Έβερτον με γκολ του Κόαντι και βύθισε στην απόγνωση την Έβερτον, που τελείωσε και τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Κένι στο 78΄.

Απίστευτη ανατροπή και νίκη για τη Λιντς, την πρώτη επί ημερών του Τζέσε Μαρς στον πάγκο της. Τα «παγώνια» έχαναν στην έδρα τους από τη Νόριτς (στον πάγκο ο Γιαννούλης) ως το 90΄+1, αλλά με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά στις καθυστερήσεις νίκησαν κι ανάσαναν, αφήνοντας τελευταία τα «καναρίνια».

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε και η Γουότφορντ με 2-1 επί της Σαουθμάπτον, πιάνοντας την Έβερτον στη 17η θέση.

Αποτελέσματα και σκόρερ: 

  • Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα 2-1 (70΄ Γιαρμολένκο, 82΄ Φορνάλς – 90΄ Ράμσεϊ)
  • Έβερτον-Γουλβς 0-1 (49΄ Κόαντι)
  • Λιντς-Νόριτς 2-1 (90΄+1 ΜακΛίν, 90΄+4 Γκέλχαρντ – 14΄ Μορένο)
  • Σαουθάμπτον-Γουότφορντ 1-2 (45΄ Ελιουνούσι – 14΄, 34΄ Ερνάντες)
  • Τσέλσι-Νιούκαστλ 1-0 (89΄ Χάβερτς)
  • Άρσεναλ-Λέστερ 2-0 (11΄ Παρτεϊ, 59΄ πεν. Λακαζέτ)