Skip to main content

Άγνωστο τι θα γίνει με Τζόκοβιτς στο Indian Wells

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει στην κλήρωση στο Indian Wells, για το πρώτο Masters 1000 της σεζόν που θα ξεκινήσει το βράδυ, αλλά η παρουσία του στο αμερικανικό τουρνουά έχει τεθεί εν αμφιβόλω.

Οι διοργανωτές της 45ης διοργάνωσης του τουρνουά, στην Καλιφόρνια, που επιστρέφει στην παραδοσιακή θέση της στο ημερολόγιο (Μάρτιο), αφού είχε «μετακομίσει» λόγω πανδημίας πέρυσι στον  Οκτώβριο, βρίσκονται σε επαφή με την ομάδα του «Νόλε».

«Αλλά δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά λαμβάνοντας την έγκριση του CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ)», σύμφωνα με όσα εξήγησαν στο twitter οι διοργανωτές.

Στον ιστότοπο του CDC εξηγείται ξεκάθαρα ότι οι αλλοδαποί που δεν είναι μετανάστες από τις ΗΠΑ πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν ολοκληρώσει το εμβόλιο κατά της COVID-19 προκειμένου να πετάξουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Τζόκοβιτς εμφανίζεται ως ο νούμερο 2 του ταμπλό κι έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα μεταξύ του Βέλγου Νταβίντ Γκοφάν και του Αυστραλού Τζόρνταν Τόμσον (πρώτος αντίπαλος) ενώ ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, νούμερο 1 στον κόσμο, θα μπορούσε να συναντήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στους προημιτελικούς και τον Ράφα Ναδάλ στους ημιτελικούς.