Skip to main content

Χωρίς ζόρι το «διπλό» του ΠΑΟΚ στη Λαμία

Με νίκη (2-0) στο «Αθανάσιος Διάκος» απέναντι στη Λαμία, σε παιχνίδι που διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (26η αγωνιστική).

Ο «Δικέφαλος» θα εκκινήσει από τη δεύτερη θέση των πλέι οφ και με διαφορά 12 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που έχασε το αήττητό του απόψε στο «Βικελίδης», ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας θα ξεκινήσει στα πλέι άουτ έχοντας πλεονέκτημα 5 βαθμών από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης και ούσα στο -5 από τον Ατρόμητο για απευθείας παραμονή.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στο ξεκίνημα και η πρώτη φάση καταγράφηκε στο 20΄ με άστοχο σουτ του Φελίπε Σοάρες. Στο 37΄ όμως ο Ζαμπά άνοιξε το σκορ για τον «Δικέφαλο» ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση Σίντκλεϊ-Σβαμπ και ασίστ του Αυστριακού στον Βραζιλιάνο.

Ο ΠΑΟΚ «ασφάλισε» τη νίκη νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, όταν από φάουλ του Μουργκ ο Μιχαηλίδης διπλασίασε με κεφαλιά.

Στη συνέχεια Ζαμπά και Σάστρε έχασαν ευκαιρίες, αλλά τη μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ έως τη λήξη της αναμέτρησης είχαν οι γηπεδούχοι.

Στο 67ο λεπτό ο Ελευθεριάδης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι του τυχερού σε αυτή τη φάση Πασχαλάκη.