Skip to main content

Στο «Βικελίδης» σταμάτησε το αήττητο του Ολυμπιακού

Ο Άρης ήταν η ομάδα και το «Κλεάνθης Βικελίδης» η έδρα στην οποία έμελλε να σταματήσει το αήττητο του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη επί της πειραϊκής ομάδας μετά τον Απρίλιο του 2010.

Η μακεδονική ομάδα έκανε το «3Χ3» επί ημερών του Χερμάν Μπούργος στον πάγκο της και νίκησε τους «ερυθρόλευκους» 2-1 με ανατροπή, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας.

Το σκορ άνοιξε ο Ολυμπιακός στο 13ο λεπτό, όταν στη σέντρα του Γκάρι Ροντρίγκες ο Καρβάλιο μπέρδεψε τον Κουέστα, που βρήκε την μπάλα αλλά την έστειλε τον Ελ-Αραμπί και ο Μαροκινός πέτυχε το δέκατο τέρμα του στη φετινή Λίγκα.

Μάλιστα, ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» ήταν εκείνος που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 από λάθος του Μπράμπετς, αλλά ο Κουέστα πρόλαβε να διορθώσει το λάθος του συμπαίκτη του.

Ο Άρης πίεσε στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου και στο 52ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Εντιαγιέ έκανε την ασίστ και ο Καμαρά νίκησε τον Βατσλίκ για το 1-1.

Ο Μαντί Καμαρά έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 71΄ για να δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό και στο 79΄  οι «ερυθρόλευκοι» το πλήρωσαν δεχόμενοι το γκολ από τον Μπρούνο Γκάμα, που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Στα πλέι οφ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα εκκινήσει με διαφορά 12 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης από την τέταρτη θέση.