Skip to main content

Πόλο: Στο Φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας Γυναικών ο Ολυμπιακός

Με εμφατικό τρόπο «σφράγισε» ο Ολυμπιακός την πρόκριση στο final-4 της Euroleague Γυναικών.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης νίκησαν και στον δεύτερο προημιτελικό την περσινή φιναλίστ Ντουναουιβάρος με 10-7, αυτή τη φορά στην Ουγγαρία κι εξασφάλισαν την παρουσία τους στην τελική φάση για δέκατη φορά στην ιστορία του συλλόγου και έκτη στις τελευταίες επτά διοργανώσεις που ολοκληρώθηκαν (εκείνη του 2020 διακόπηκε λόγω πανδημίας).

Στο μεταξύ, η Κίνεφ Κίρισι επιστρέφει στο final-4 της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση, μετά την περσινή της απουσία, καθώς σήμερα επικράτησε 11-7 της Ουίπεστ στη Βουδαπέστη και με δύο νίκες «σφράγισε» το εισιτήριο για την τελική τετράδα της διοργάνωσης.

Εκεί θα βρίσκονται επίσης ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, η Σαμπαντέλ που απέκλεισε τον Εθνικό, και μία εκ των Ντιναμό Ουραλότσκα ή Πάντοβα.

Το… πολύπαθο ζευγάρι θα λύσει τελικά τις διαφορές του στις 3 Μαρτίου στο Βελιγράδι, αφού η ιταλική ομάδα δεν ήθελε και δεν μπορούσε (λόγω απαγόρευσης από τις αρχές της χώρας της) να ταξιδέψει στη Ρωσία για τον αγώνα ρεβάνς.

Υπενθυμίζεται ότι οι ηττημένες ομάδες των προημιτελικών, μεταξύ των οποίων ο Εθνικός, θα αγωνιστούν στο final-4 του LEN Trophy.