Skip to main content

O Tζόκοβιτς επέστρεψε και μίλησε για την κατανόηση των συναδέλφων του

Επιστροφή στην κανονικότητα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έδωσε τον πρώτο του αγώνα για το 2022 μετά την περιπέτεια στην Αυστραλία και την απαγόρευση συμμετοχής του στο Australian Open λόγω της απόφασής του να μην εμβολιαστεί κατά του Covid19. O Σέρβος τενίστας νίκησε 2-0 τον Λορέντσο Μουσέτι στο τουρνουά του Ντουμπάι και μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε για τα συναισθήματά του.

«Δεν θα μπορούσα να διαλέξω καλύτερο μέρος για να ξεκινήσω τη σεζόν, ήταν η καλύτερη δυνατή εμπειρία απόψε. Συνολικά, είναι μια νίκη με καθαρό σκορ, οπότε φυσικά πρέπει να είμαι ικανοποιημένος, ειδικά αφού δεν έπαιξα για δυόμισι, σχεδόν τρεις μήνες», είπε αρχικά το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης τένις.

Στην συνέχεια και αφού αναφέρθηκε στην θερμό καλωσόρισμα από την πλειοψηφία των παικτών, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό γιατί το να έχω τουλάχιστον το είδος της κατανόησης, θα έλεγα, αν όχι την υποστήριξη από τους συνεργάτες μου και τους συναδέλφους μου, είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί είναι οι άνθρωποι που μπορώ να δω μερικές φορές περισσότερο και από την οικογένειά μου».

naftemporiki.gr