Skip to main content

Ισόπαλο το (μέτριο) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, το πρώτο ύστερα από τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού.

Οι «κίτρινοι» έχασαν κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια συμμετοχής στα πλέι οφ, ελπίζοντας πάντα στην επιστροφή των 6 βαθμών από το CAS. Ο «Δικέφαλος» έμεινε αήττητος για 15ο αγώνα εντός συνόρων, αλλά η διαφορά από τον Ολυμπιακό είναι πια στους 11 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν πιο «καθαρές» ευκαιρίες, όμως ο Πασχαλάκης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ενώ ο «Δικέφαλος» έλεγξε το ρυθμό αλλά δεν απείλησε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Άρη, στο 3ο λεπτό: ο Καμαρά απέτυχε να νικήσει τον Πασχαλάκη και στο ριμπάουντ ο Εντιαγέ έστειλε την μπάλα πάνω στον Μιχαηλίδη και κόρνερ.

Ένα σουτ του Άκπομ στο 13΄ (άουτ) και μια ωραία απόκρουση του Πασχαλάκη σε σουτ του Ματέο Γκαρσία στο 25΄ συμπλήρωσαν το αγωνιστικό κάδρο του πρώτου ημιχρόνου, που δεν είχε άλλες συγκινήσεις.

Ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή ευκαιρία με τον Μπίσεσβαρ στο 56΄, που αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε. Οι πρώτες αλλαγές τόνωσαν τον Άρη, κι έτσι κεφαλιά του Σάσα στο 65’ πέρασε άουτ κι άλλη μία του Λέισμαν στο 69΄ μπλόκαρε ο Πασχαλάκης.