Skip to main content

Λουτσέσκου: Η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι

Τρεις ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του ΠΑΟΚ δεν προπονήθηκαν στη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας τους και όπως διευκρίνισε στις δηλώσεις του ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στη Δανία ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιασμίν Κούρτιτς και ο  Τόμας Μουργκ, για το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για το ότι δεν υπάρχει πια το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ«Οι κανόνες είναι κανόνες και πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτούς. Δεν με απασχολεί αν μετράει ή όχι το εκτός έδρας γκολ. Είναι ένα δεδομένο και θα αγωνιστούμε αναλόγως».

Για την Μίντιλαντ: «Η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι. Όλα όμως ξεκινούν αύριο. Έχουμε τη θέληση να τα καταφέρουμε και θα πάμε στη Δανία για τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, μοντέρνα, πολύ επικίνδυνη επιθετικά. Ξέρουμε όμως ότι έχουμε παίξει καλά εκτός έδρας φέτος στην Ευρώπη και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα αύριο».

Για το αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Μίντιλαντ«Υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στη Μίντιλαντ και την Κοπεγχάγη. Η Κοπεγχάγη έχει γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ από την άλλη το χαρακτηριστικό της Μίντιλαντ είναι ότι πιέζει έντονα και οδηγεί τον αντίπαλο σε λάθη».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια«Δεν νομίζω πως υπάρχει δυσκολία λόγω τον συνεχόμενων αγώνων. Έχουμε αρχίσει να το συνηθίζουμε. Παίζουμε, κοιμόμαστε, δουλεύουμε, προετοιμαζόμαστε για το επόμενο, παίζουμε. Είναι μία ρουτίνα. Ενδιάμεσα ψάχνουμε κίνητρο. Έχω ξεχάσει πως είναι η γυναίκα μου.

Είναι δύσκολη η κατάσταση και για τους παίκτες. Γήπεδο, ύπνος, γήπεδο, ύπνος, γήπεδο, οικογένεια, παιχνίδι με τα παιδιά, κάποιες σκέψεις σίγουρα. Νομίζω όμως πως όλοι το απολαμβάνουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για την αποστολή και την ευρωπαϊκή λίστα«Ο Κούριτς δεν θα είναι στην αποστολή, όπως και ο Μουργκ, αλλά θα είναι ο Τσόλακ και ο Κούτσιας. Ο Ίνγκασον έπρεπε να επιτρέψει μετά τον τραυματισμό του, ο Βαρέλα έχει κάποια θέματα με την ομάδα, ο Σοάρες είναι ένας παίκτης ”επένδυση” για την ομάδα, με στοιχεία που δεν είχαμε μέχρι στιγμής.

Χρειάζεται χρόνο για την προσαρμογή του στον σύλλογο, αλλά δεν τον βοηθάνε και οι συνθήκες που γίνονται οι προπονήσεις, καθώς είναι μετά από αγώνες και γίνονται σε γκρουπ, ο ίδιος αναμένεται να αποτελέσει ένα βασικό στέλεχος για την ομάδα.

Στην κατάσταση στην οποία είμαστε, χρειαζόμαστε 18-19 παίκτες που θα είναι πάντα έτοιμοι, να υπάρχει μία πίεση, να μην επαναπαύεται κανείς. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και με αυτό τον τρόπο θα πορευτούμε».