Skip to main content

Ούτε τώρα νίκη ο Απόλλωνας Σμύρνης, 0-0 με Παναιτωλικό

Με λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναιτωλικό, για την 23η αγωνιστική, με αποτέλεσμα η προσπάθεια της αθηναϊκής ομάδας για παραμονή να δυσχεραίνει έτι περαιτέρω.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε για ένατο συνεχή αγώνα «άσφαιρη» και διατηρείται «βυθισμένη» στην τελευταία θέση της κατάταξης, τρεις βαθμούς πίσω από τον Ατρόμητο.

Ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος στο 12΄, όμως στη σέντρα-σουτ του Ντίας ο Μαλής δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 19΄, όμως το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Σίγκνεβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49΄ ο Νταγκό έφυγε «στην πλάτη» της άμυνας του Απόλλωνα, απέφυγε και τον Βέρχουλστ, αλλά καθυστέρησε και κόπηκε. Ο ίδιος παίκτης απείλησε στο 51΄ με σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Βέρχουλστ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ρόνγκε απομάκρυνε με κεφαλιά το σουτ του Καρέλη.

Στο 62΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, όμως Σίγκνεβιτς και Παμλίδης δεν κατάφεραν να πλασάρουν από κοντά τον Ανέστη και στη συνέχεια ο Τσιλούλης, σχεδόν σε άδεια εστία, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 64΄ σε ωραία προσπάθεια και σουτ του Μαρτίνες ο Ανέστης βρήκε λίγο τη μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι, στο 77΄ ο Τσιλούλης νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Ανέστη και ένα λεπτό αργότερα ο Ντάουντα βρέθηκε σε καίρια θέση, αλλά η κεφαλιά του ήταν απογοητευτική.