Skip to main content

Ο Βόλος σόκαρε τον Άρη στο «Βικελίδης»

Πισωγύρισμα στο πρωτάθλημα για τον Άρη, που τρεις ημέρες μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ ηττήθηκε στο ίδιο γήπεδο, το «Κλεάνθης Βικελίδης», με 2-0 από τον Βόλο και βλέπει το στόχο της πρώτης εξάδας να απομακρύνεται.

Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει πάντως και τη μορφή του αγώνα, καθώς η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε πολλές ευκαιρίες αλλά ως συνήθως όχι τον εκτελεστή-σκόρερ, ενώ οι Θεσσαλοί ήταν ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί.

Στο 4ο λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ του Μαντσίνι ο Ασλανίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά, αλλά από κοντά ο Μπράμπετς έστειλε με προβολή την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Βόλου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 37΄, όταν ξανά από στημένη φάση το πλασέ του Ασλανίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Ο τερματοφύλακας του Βόλου αντέδρασε θετικά στο 65΄ στην προσπάθεια του Μαντσίνι ενώ στο 76΄ έκανε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Καμαρά και Γκάμα.

Και αφού το γκολ δεν ερχόταν από τον Άρη, το πέτυχε ο Βόλος: στο 80΄ από ενέργεια του Φαν Βέερτ ο Σοάρες άνοιξε το σκορ στην ουσιαστικά πρώτη τελική προσπάθεια του Βόλου κι έι λεπτά αργότερα ο Μπαριέντος βρήκε τον Κορέα, που πλάσαρε τον  Σιαμπάνη για το 0-2.