Skip to main content

Διάθεση αλλά όχι και συμφωνία για φιλικό αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ

Η συνάντηση των εκπροσώπων των τριών «μεγάλων» της Θεσσαλονίκης (Άρης, ΠΑΟΚ, Ηρακλής) με τον Εισαγγελέα ολοκληρώθηκε, με τις πληροφορίες ως προς τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα των «κίτρινων» με τον «Δικέφαλο» στη μνήμη του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού να αναφέρουν ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

Η ιδέα-παράκληση τέθηκε από τον πατέρα του 19χρονου φοιτητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τρόπο αναίτιο, παράλογο και αποτρόπαιο από κακοποιά στοιχεία, στην περιοχή του Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Η ιδέα είναι ένας αγώνας παρουσία φίλων και των δύο συλλόγων, με οικογένειες και παιδιά.

Το κλίμα σε επίπεδο διοικήσεων δεν είναι αρνητικό στην προοπτική, το αντίθετο. Οι πληροφορίες από την πλευρά του Άρη αναφέρουν πως για να οργανωθεί ένας τέτοιος αγώνας, προϋπόθεση και προτεραιότητα αποτελεί η σύλληψη όλων των δραστών και η παραδειγματική τιμωρία τους.

Νωρίτερα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, είχε δηλώσει πως ο «Δικέφαλος» συναινεί στην πρόταση για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, λέγοντας ότι «συζητήσαμε με τον κ. Καρυπίδη να βρούμε την ημερομηνία, δεν υπογράψαμε συμβόλαιο πότε θα γίνει το φιλικό, αλλά εννοείται ότι θα γίνει».