Skip to main content

Super League: Όλα… μηδέν στην Τρίπολη

Για τρίτο συνεχόμενο ματς ο Αστέρας Τρίπολης δεν βρήκε δίχτυα κι έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Αρκάδες με τη νέα απώλεια βαθμών κινδυνεύουν ακόμη περισσότερο να μείνουν εκτός play offs, ιδιαίτερα στην περίπτωση νίκης του Πανιωνίου στη Βέροια την ερχόμενη Δευτέρα.

Το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο ήταν κακό ποιοτικά, με πολλά λάθη από τους παίκτες των δύο ομάδων και ελάχιστες φάσεις μπροστά στις εστίες.

Την πιο μεγάλη ευκαιρία στο ματς έχασε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 37΄. Ο Μανιάς έφυγε στην… πλάτη της άμυνας των Αρκάδων κι ενώ είχε όλο το τέρμα μπροστά του, αντί να πλασάρει προτίμησε να «σκοτώσει» τον Μπαντή, ο οποίος έδιωξε με τα πόδια.

Ένα σουτ του Μάσα στο 20΄, που κατέληξε άκοπα στην αγκαλιά του Περιστερίδη και η προσπάθεια του Γιάννου να πλασάρει από κοντά στο 42΄ χωρίς να τα καταφέρει, ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει το συγκρότημα του Τερεζόπουλου στο πρώτο 45λεπτο.

Παρά τη δυνατή βροχή που έπεφτε στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι είχε πιο γρήγορο ρυθμό και περισσότερες φάσεις. Αρχικά, στο 54΄ οι γηπεδούχοι είχαν δύο συνεχόμενα σουτ, αρχικά με τον Μάσα που απόκρουσε σε κόρνερ ο Περιστερίδης κι εν συνεχεία με τον Χαμντανί, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ από καλή θέση στην περιοχή.

Πιο «καθαρή» ευκαιρία για να προηγηθεί είχε και πάλι ο ΠΑΣ στο 60΄ με τον Μπαντή να προλαβαίνει τον Μανιά, που ήταν μόνος του, ενώ στο 71΄ και πάλι ο Μανιάς απέτυχε να σκοράρει στην προσπάθειά του να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Την πιο μεγάλη ευκαιρία του στο ματς έχασε ο Αστέρας στο 84΄ με την διπλή επέμβαση του Περιστερίδη στην εξ επαφής κεφαλιά του Μπερτόλιο, μετά τη σέντρα του Τσάβες.

Τελευταία φάση στο ματς στο 88΄, με τον Ναδάλες να βρίσκεται αμαρκάριστος στο ημικύκλιο της περιοχής, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό.