Skip to main content

Αναβλήθηκε ο αγώνας του Ατρόμητου με τη Λαμία

Η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην αναβολή του προγραμματισμένου γι΄ αύριο (3/2, 17:15) παιχνιδιού Ατρόμητος-Λαμία, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους, καθώς στους τελευταίους ελέγχους που διενεργήθηκαν στην ομάδα της Φθιώτιδας ανιχνεύθηκαν κρούσματα κορωνοϊού.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του  Πρωταθλήματος  Super  League  Interwetten,  αναβάλλεται,  για  προληπτικούς  λόγους,  μετά  τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».