Skip to main content

Ανανέωση και Μουντιάλ οι νέοι στόχοι του Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν σταματά ποτέ… Ο Σουηδός, σε αυτό το δεύτερο μέρος της σεζόν θα αφουγκραστεί το σώμα του και θα σχεδιάσει το μέλλον.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, αν θεωρεί τον εαυτό του ακόμα στην κορυφή δεν αποκλείεται να ανανεώσει το συμβόλαιο με τη Μίλαν ως το 2023. 

Μένει να δούμε πώς θα συμπεριφερθεί ο σύλλογος σε συμβατικό επίπεδο. Η τελευταία συμφωνία με τον Ιμπραΐμοβιτς βρέθηκε στη βάση συμφωνίας 7 εκατομμυρίων καθαρών ανά σεζόν, με μπόνους.

Βασικά, σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί τον περασμένο Απρίλιο και τις ώρες των υπογραφών, η απόδοση του παίκτη θα ήταν καθοριστική για τον τελικό μισθό του.

Στο μεταξύ, η Σουηδία θα πρέπει να παίξει στα μπαράζ για να διεκδικήσει τη συμμετοχή στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, στο τέλος του 2022.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να ξεπεράσει την Τσεχία και ύστερα να παίξει με τη νικήτρια του ζεύγους Ρωσία-Πολωνία, στα παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα μεταξύ 24 και 29 Μαρτίου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, εξάλλου, είναι άλλος ένας από τους μεγάλους στόχους του Ιμπραΐμοβιτς, καθώς αν η Σουηδία τα καταφέρει θα ήταν το τρίτο στην καριέρα του.