Skip to main content

Τσιτσιπάς: Έδωσα τα πάντα στο γήπεδο

«Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό»: με αυτή τη φράση σχολίασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τη νίκη επί του Τέιλορ Φριτζ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open, στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε ειδική αναφορά στη συμπαράσταση που είχε από τους Έλληνες φιλάθλους στην εξέδρα, η οποία τον βοήθησε να επιστρέψει από το εις βάρος του 1-2 σετ και να φτάσει στη νίκη.

«Έδωσα τα πάντα σήμερα στο κορτ. Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που πάλεψα και για τον τρόπο που έμεινα σταθερός στα κρίσιμα σημεία. Είμαι ενθουσιασμένος. Το γήπεδο είχε πάρει φωτιά. Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό», δήλωσε.

«Ήξερα ότι θα εξελιχθεί σε σωματική μάχη και υπενθύμιζα συνεχώς στον εαυτό μου να κάνω τη δουλειά μου και να μην τα παρατήσω. Απέδωσε η υπομονή μου. Ήταν καλό που είχα τον κόσμο στον πλευρό μου», πρόσθεσε.

Όσο για τον προσεχή αντίπαλό του, τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ, ο Τσιτσιπάς είπε ότι παίζει εξαιρετικό τένις το τελευταίο διάστημα, συμπληρώνοντας ότι τώρα «πρέπει να ξεκουραστώ και να σκεφτώ το παιχνίδι μου».