Skip to main content

Ανησυχία για την υγεία του Πελέ, που έκανε tweet για την Έλζα Σοάρες

Η υγεία του Πελέ προκαλεί ξανά ανησυχία, με τα νέα να κάνουν λόγο για μεταστάσεις του καρκίνου του παχέος εντέρου για τις οποίες χειρουργήθηκε πριν από μήνες.

Εν τω μεταξύ, ο «Βασιλιάς» επιβεβαιώνει ότι είναι διαυγής και με πλήρη συνείδηση ​​μέσω ενός κοινωνικού μηνύματος για την απώλεια της Έλζα Σοάρες, της επονομαζόμενης και «Τίνα Τάρνερ της Βραζιλίας», που ήταν παντρεμένη με έναν άλλο θρυλικό Βραζιλιάνο άσο, τον Γκαρίντσα και η οποία πέθανε χθες σε ηλικία 91 ετών.

Μετά τις νέες ανησυχίες για την κατάσταση της υγεία; του, ο Πελέ αποχαιρέτησε την Σοάρες με το ακόλουθο μήνυμα στο Instgram:

 «Όπως υποσχέθηκε στο τραγούδι της, τραγούδησε μέχρι το τέλος», γράφει ο θρύλος του ποδοσφαίρου. «Η Έλζα μάς χαιρέτισε σήμερα, συμπτωματικά την ίδια μέρα που μας άφησε και ο Μανέ. Ένας θρύλος της μουσικής μας, ιστορική, γνήσια, μοναδική και απαράμιλλη. Στις καρδιές των Βραζιλιάνων θα είναι πάντα αιώνια».

Ένα μήνυμα κοινωνικής δικτύωσης από τον Πελέ αναρτήθηκε αφότου υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία λόγω καρκίνου του παχέος εντέρου, που διαγνώστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στη συνέχεια, υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί σε όλο το σώμα και να εντοπιστεί η ακριβής θέση της νόσου. Νέες ειδήσεις για την κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου θρύλου, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αθλητικού καναλιού Espn δεν είναι καλά καθώς έχει όγκο στο συκώτι, στο έντερο κι έναν στην αρχή του πνεύμονα.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο «Αϊνστάιν» ανησυχούν πάνω από όλα για τον πρώτο, στο συκώτι. Καθώς εισήχθη την Τετάρτη, ο Πελέ παρέμεινε στο νοσοκομείο για δύο ημέρες και πήρε εξιτήριο «σε κλινικά σταθερή κατάσταση», σύμφωνα με το δελτίο του νοσοκομείου στο Σάο Πάολο, το οποίο αναφέρεται μόνο στον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Ο εκπρόσωπος του Πελέ ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις αναφορές του Espn. Ο 81χρονος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μιλάει συχνά για την αποθεραπεία του στα social media.

Αυτή τη φορά όμως προτίμησε τη διακριτικότητα και προσπάθησε να καθησυχάσει τους πάντες, γράφοντας ένα μήνυμα προς τιμήν της τραγουδίστριας Έλζα Σοάρες.