Skip to main content

Άλλαξε ο διαιτητής στο ντέρμπι του Κυπέλλου

Ο Αντρέας Έκμπεργκ, που είχε οριστεί από την ΚΕΔ για να διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση του Κυπέλλου (προημιτελικά) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, δεν θα καταφέρει τελικώς να παραστεί στην Τούμπα, καθώς όπως έγινε γνωστό προσβλήθηκε από κορονοϊό.

Ως εκ τούτου η ΚΕΔ προχώρησε στην αλλαγή του Σκανδιναβού ρέφερι με τον Ούγγρο Ίστβαν Βαντ, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε διευθύνει τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός (0-0, 12/5/21) για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αλλά για πρώτη θα σφυρίξει σε παιχνίδι είτε του ΠΑΟΚ είτε της ΑΕΚ.

Η υπόλοιπη διαιτητική ομάδα παρέμεινε ως είχε. Βοηθοί του Βαντ θα είναι οι Σουηδοί Μεχμέτ Τσουλούμ και Φρέντρικ Κλίβερ και VAR ο Πορτογάλος Βίτορ Φερέιρα.

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η αντικατάσταση του αρχικά ορισθέντα διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 19/1/2022, Εκberg Andreas (Σουηδία), από τον Ιstvan Vad (Ουγγαρία). Ο κος Ekberg βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα», αναφέρει η ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.