Skip to main content

Ο Απόλλωνας Σμύρνης σταμάτησε και τον Άρη στη Ριζούπολη

Απόλλων Σμύρνης και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «Γεώργιος Καμάρας», σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένο κανέναν από τους δύο αντίπαλους, αφού κράτησε στην ουρά της βαθμολογίας την «Ελαφρά Ταξιαρχία» κι εκτός εξάδας την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Οι γηπεδούχοι του Μάρκο Γκρότε είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν στο 16΄  από σέντρα του Μπαξεβανίδη ο Σλίβκα έκανε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κουέστα.

Στο 36΄ και σε αντεπίθεση το σουτ του Γιαννιώτα, υπό πίεση από τον Σούντγκρεν, βρήκε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων ενώ στο επόμενο λεπτό και την απέναντι εστία ο Ντεντάκης πρόλαβε την ύστατη στιγμή τον Γκάμα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με καλύτερο ρυθμό. Το σουτ του Μαντσίνι πέρασε άουτ ενώ αυτό του Ματίγια σταμάτησε στην αγκαλιά του Βέρχουλστ. Ο Κουέστα είχε πολύ πιο δύσκολο έργο να σταματήσει τον επελαύνοντα Μπαξεβανίδη στο 57΄ ενώ το φάουλ του Γκάμα 20 λεπτά αργότερα έδιωξε με γροθιές ο Βέρχουλστ.

Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν στα τελευταία λεπτά, ωστόσο στις αντεπιθέσεις η «Ελαφρά Ταξιαρχία» σπατάλησε δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Λα Πάρα και Μικαλάι Σίγκνεβιτς, που αστόχησαν απελπιστικά.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Βέρχουλστ πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Μπράμπετς, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.