Skip to main content

Mε οδηγό τον Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς είναι ασταμάτητος, πήρε και απόψε το… όπλο του στην Τούμπα και με δύο γκολ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών και με ένα παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΚ ανέβηκε στην δεύτερη θέση της SL1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες είχαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 7′ ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Αουγκούστο πλάσαρε άουτ στο τετ-α-τετ με τον Βάτερμαν.

Τρία λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ… απάντησε με δυνατό σουτ του Τσιλιανίδη, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Παρά το καλό ξεκίνημα, το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις, με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Κούρτιτς στο 22′ που δεν βρήκε στόχο και το 0-0 συνόδευσε τους δύο μονομάχους στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έκανε ιδανική αρχή, σκόραρε στο 51′ με τον Τσιλιανίδη αλλά ο διαιτητής, Φωτιάς, γύρισε την φάση πίσω μέσω VAR, ακύρωσε το γκολ και υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Βούρου, με την μπάλα πρώτα να χτυπά στο πόδι του Έλληνα αμυντικού. Mία απόφαση που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της κρητικής ομάδας.

Ο Κούρτιτς ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ. Στο 76′ μετά από σέντρα του Μπίσεσβαρ, ο Σλοβένος μέσος… ξαναχτύπησε, έγραψε το 2-0 και έφτασε τα 12 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Το… κερασάκι στη τούρτα για τον δικέφαλο του βορρά έβαλε στο 84′ ο Σβιντέρκσι που έκλεψε την μπάλα από τον Βάτερμαν και σε κενή εστία, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.