Skip to main content

Αλμπάρες: Δεν έχουμε ιστορικό παρουσίας του Τζόκοβιτς τον Δεκέμβριο

Ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών, Χοσέ Μανουέλ Αλμπάρες, δήλωσε ότι δεν έχει τη παραμικρή πληροφορία για το αν ο Τζόκοβιτς είχε επισκεφθεί την Ισπανία, πριν το ταξίδι του στην Αυστραλία.

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου αν γνώριζε ότι ο Σέρβος είχε μπει στην Ισπανία τον Δεκέμβριο, ο Αλμπάρες απάντησε ότι «δεν έχω κανένα ιστορικό γι΄ αυτήν την παρουσία του Τζόκοβιτς, δεν ήρθε σε επαφή μαζί μας η αυστραλιανή κυβέρνηση ζητώντας μας τέτοια έγγραφα».

Οι αυστραλιανές αρχές ερευνούν εάν ο Τζόκοβιτς είπε ψέματα κατά την είσοδό του στη χώρα, όταν διαβεβαίωσε ότι δεν είχε επισκεφθεί καμία άλλη χώρα τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακύρωση της βίζας του, σύμφωνα με πηγές της αυστραλιανής κυβέρνησης, που επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Σέρβος κατά την είσοδό του στην Αυστραλία δήλωσε ότι δεν είχε ταξιδέψει πουθενά τις τελευταίες 14 ημέρες πριν την άφιξη στη μακρινή χώρα, με τον ίδιο και τους δικηγόρους του να ισχυρίζονται ότι τη σχετική απάντηση στη φόρμα εισόδου συμπλήρωσαν οι Αρχές της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τον Guardian, στις 25 Δεκεμβρίου ο «Νόλε» δημοσίευσε φωτογραφία με τον Πέταρ Τζόρτζιτς, παίκτη της ομάδας χάντμπολ της Μπενφίκα, στο Βελιγράδι, και αργότερα φωτογραφήθηκε με πολλά παιδιά στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στις 2 Ιανουαρίου.

Ο Τζόκοβιτς επισκέπτεται συνήθως την πόλη της Ανδαλουσίας όταν έχει την ευκαιρία να προπονηθεί στις πίστες του ξενοδοχείου Πουέντε Ρομάνο.