Skip to main content

Με Πέλκα στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Με τον Δημήτρη Πέλκα ετοιμοπόλεμο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού στο αυριανό (25/02) μεγάλο ντέρμπι της Super League (23η αγωνιστική).

Ο διεθνής μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά», αν και δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις λόγω του τραυματισμού του, κατάφερε μετά από «αγώνα δρόμου» που έκανε να βγάλει μέρος του σημερινού προγράμματος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Επίσης μεταξύ των «εκλεκτών» του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο Τζαλμά Κάμπος, ο οποίος γυμνάστηκε χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόιχληση.

Η ενημέρωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει: «Η προετοιμασία τελείωσε, η δουλειά στην τακτική το ίδιο και πλέον όλα είναι έτοιμα για το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Δικέφαλος σε ένα μεγάλο τεστ καλείται να δείξει πως αυτή τη στιγμή είναι η πλέον φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα και να πάρει τη νίκη που θα του επιτρέψει να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του όπως κάθε παραμονή αγώνα δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και τις στημένες φάσεις.

Ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος, ωστόσο είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ρουμάνος τεχνικός και την οποία αποτελούν οι:

Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Αζεβέδο , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Σάκχοφ , Κάνιας , Μαουρίσιο , Μουλέν , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Κάμπος , Βιεϊρίνια , Μακ , Λημνιός , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς .