Skip to main content

Βόλεϊ: Αναβλήθηκε ο αγώνας Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε πως ο πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Ν.Σαμαράς» 2021-22 μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου, που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17:00 αναβάλλεται μετά την επίσημη ενημέρωση του Φοίνικα για τέσσερα κρούσματα COVID-19.

Σύμφωνα με το άρθρο 9.8.1. του υγειονομικού πρωτοκόλλου και προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, η διοργανώτρια αναβάλλει την αναμέτρηση και παραπέμπει σε νεότερη ενημέρωση για τον ορισμό του.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.