Skip to main content

Αγώνας – «φωτιά» στο Αγρίνιο απόψε

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με μία μόνο αναμέτρηση, αυτή στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο (18/12, 19:30) σε ένα ντέρμπι… βαθμοθηρίας.

Οι δύο ομάδες παλεύουν για να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις, οπότε η αναμέτρηση είναι εξαιρετικά σημαντική και βαρύνουσας σημασίας για την πορεία τους στο πρωτάθλημα

Ο Παναιτωλικός ελπίζει να καλύψει τις απώλειες των τελευταίων λεπτών που είχε στα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, που μια ακόμα ήττα θα επιδεινώσει.

Οι γηπεδούχοι ισοφαρίστηκαν στην τελευταία φάση εντός έδρας από τον Ιωνικό, ενώ επίσης στο τέλος είχαν χάσει και στην Τρίπολη. Πάντως, τα «καναρίνια» έχουν μόλις μια νίκη στην έδρα τους, με τον Απόλλωνα.

Ο Ατρόμητος ύστερα από ένα χείριστο ξεκίνημα, με εννέα παιχνίδια χωρίς τρίποντο, κατάφερε να νικήσει στα δύο από τα πέντε τελευταία, αλλά παραμένει ο σύλλογος με τις περισσότερες ήττες έως τώρα (συνολικά 9), ενώ η άμυνά του είναι η πιο ευάλωτη του πρωταθλήματος, με παθητικό 30 τερμάτων.

Με τα τρία γκολ που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό έφτασε τα 30, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Να σημειωθεί όμως ότι η τελευταία νίκη του μακριά από το Περιστέρι, για το πρωτάθλημα, ήταν στο Αγρίνιο τον Μάιο.