Skip to main content

Επιστροφή στις νίκες με Κουλούρη για τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος αντέδρασε άμεσα μετά τη βαρύτατη ήττα (2-6) στην Τρίπολη την περασμένη εβδομάδα και επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1 στο Περιστέρι, στο ντέρμπι ουραγών της Σούπερ Λίγκας, επανήλθε στις επιτυχίες κατά τη 12η αγωνιστική και άφησε μόνη στο τέλος την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Η ομάδα των δυτικών προαστίων είδε τον Ευθύμη Κουλούρη να «αφυπνίζεται» τον τελευταίο μήνα και να αποτελεί τον ηγέτη της, στην προσπάθεια απομάκρυνσης από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά τα δύο γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το τέρμα στην Τρίπολη, ο Έλληνας διεθνής φορ σκόραρε δις (68΄ πέναλτι, 75΄) και απόψε φτάνοντας τα πέντε γκολ στη φετινή Σούπερ Λίγκα, όλα στους τελευταίους τρεις αγώνες του Ατρόμητου!

Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό ο Σπιριντόνοβιτς, όταν από μπαλιά του Γιαννιώτη και λάθος του Λισγάρα έστειλε πρώτα την μπάλα στο δοκάρι κι εν συνεχεία στα δίχτυα του Κότσαρη (1-0).

Ο Απόλλωνας αντέδρασε άμεσα και αφού στο 14΄ ο Μπρούνο Άλβες «σημάδεψε» το δοκάρι ισοφάρισε στο 17΄ με πέναλτι του Φατιόν, που καταλόγισε ο Βούλγαρος διεθνής διαιτητής Καμπάκοφ για χέρι του Χατζηισαϊα σε σουτ του Ιωαννίδη, με χρήση VAR.

Ο Ατρόμητος ξαναπήρε το προβάδισμα στο 40΄ με ωραίο πλασέ του Μουνίθ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κότσαρης επενέβη σωτήρια σε σουτ του Σπιριντόνοβιτς, πράττοντας το ίδιο στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, όταν βγήκε και πάλι νικητής στο τετ-α-τετ με τον Αυστριακό επιθετικό.

Ο Έλληνας πορτιέρε σταμάτησε εντυπωσιακά στο 59΄ και το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, αλλά στο 68΄ νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον Κουλούρη, στο πέναλτι που υπέπεσε ο Λισγάρας (67΄) ανατρέποντας από πίσω τον σκόρερ και βλέποντας την κόκκινη κάρτα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75΄ με διπλή προσπάθεια ο Κουλούρης, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πισάνο «διπλασίασε» τα δοκάρια για τον Ατρόμητο.